Selecteer een pagina

BOB service

Superbob biedt een voordelige mogelijkheid om met uw auto thuis te komen. Heeft u een diner, feestje, trouwerij, receptie, etentje of een gezellige avondje uit en u mag volgens de wet niet meer deelnemen aan het verkeer. Dan heeft Superbob de oplossing voor u!
Superbob is een privé-chauffeur die u veilig thuis brengt in uw eigen auto.
U neemt plaats op de passagiersstoel van Uw auto en Superbob rijd u in uw eigen auto naar huis.

Hoe werkt het?

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom nergens anders aantreffen!

Type chauffeur Tarief Verzekering
Introductietarief € 14,50 gratis
Student-/Privéchauffeur € 20,80 gratis
Directiechauffeur € 31,00 gratis
Valet Parking € 20,80 gratis
Vraag nu online een offerte aan

Prijsberekening

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vetrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit geldt ‘s avonds vanaf 22.00 uur. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 8 uur zijn € 12,-.

Reiskosten

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een OV-chipkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,33 per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij ‘s avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

Meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.