Bob Chauffeur

Welkom bij Superbob,

Superbob Chauffeursdiensten kan bob chauffeurs leveren door heel Nederland. Dus of u nu in één van onze grote steden Amsterdam, Den Haag, Eindhoven Rotterdam, Tilburg of Utrecht woont of niet, wij kunnen altijd een chauffeur voor u regelen. Wij maken hierbij namelijk gebruik van onze studentchauffeurs. Met meer dan 700 chauffeurs is er altijd minimaal één beschikbaar bij u in de omgeving.

Waarom een bob chauffeur inhuren?

Het kan wel eens voorkomen dat u een leuke avond wilt hebben waarbij alcohol genuttigd wordt. Denk daarbij aan een borrel of diner na het werk of u gaat met vrienden of uw partner uit. Aangezien u het liefst wel in uw eigen auto er naartoe rijdt zit u naderhand met het probleem dat het niet meer verstandig/wettelijk verboden is om terug te rijden. Een bob chauffeur is hiervoor de oplossing. Een bob chauffeur rijdt u en andere veilig naar huis of de volgende bestemming in uw eigen auto.

Hoe kan ik gebruik maken van de bob service?

Het regelen van een Bob chauffeur kunt u geheel online doen. Vul ons offerte formulier in en kies daar voor de optie studentchauffeur. U krijgt binnen een paar uur een offerte op maat. Hoe eerder u een chauffeur reserveert des te groter is de garantie dat wij een chauffeur vrij voor u hebben. Reserveert u meer dan 24-uur vantevoren dan heeft u gegarandeerd een chauffeur. Wij beschikken over meer dan 700 chauffeurs door heel Nederland heen.  Heeft u vragen over een bob chauffeur dan kunt u ons telefonisch bereiken op 088-2428314 of stuur een mail naar info@superbob.nl.

Niet alleen voor een thuisbrengservice

Hieronder een kort overzicht van onze andere diensten:

  • U voorzien van een Prive-chauffeur wanneer u dat wenst.
  • U voorzien van een Student chauffeur wanneer u dat wenst.
  • U wegbrengen naar een locatie en uw auto weer thuisbrengen of elders parkeren.
  • Uw pakketten vervoeren door heel de Benelux en Europa.
  • Uw parkeerplaats voorzien van parkeerwachters
  • Uw personeel naar thuis brengen na een bedrijfsuitje.

Kortom neem voor al uw vervoersoplossingen even contact met ons op!

Wie is Superbob?

Heeft u een feestje, etentje of een dagje uit?
En nuttigt u daarbij een alcoholisch drankje? Wat betekent dat u niet meer in uw eigen auto naar huis kunt?
Dan is daar Superbob, hij komt naar u toe en brengt u in uw eigen auto thuis.

Vraag nu online een offerte aan

Onze Diensten